Ajabiya ile kardeşlik imzası

Ajabiya ile kardeşlik imzası

 Libya’nın Ajabiya Belediye Başkanı Salim Musaabdallah ile kardeş şehir protokolü imza atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sanayi şehri olma...

 

Libya’nın Ajabiya Belediye Başkanı Salim Musaabdallah ile kardeş şehir protokolü imza atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sanayi şehri olma yolunda rota belirleyen Ajabiya’ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

TARİHİ-KÜLTÜREL BAĞLAR

5 günlük ziyaret için Gebze’ye gelen Ajabiya Belediye Başkanı Salim Musaabdallah ve belediye meclis üyeleri kentte incelemelerde bulundu. Gebze Belediyesi’nin misafiri olan konuk heyet ile kardeş şehir protokolünü Başkan Köşker imzaladı. Gebze Kent Meydanı kültür salonunda düzenlenen protokol imza töreni öncesi selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Libya ile var olan tarihsel ve kültürel bağların önemine değindi.

KARDEŞLİK HUKUKU

 

“Libya ile geçmişe dayanan güçlü kardeşlik bağlarımız var” diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Var olan kardeşlik bağlarımızın yeniden tahsis edilmesi ve güçlenmesi adına imzalayacağımız protokol her iki kentimize de hayırlı olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmaoğlu’nun girişimleri meyvelerini veriyor. İki şehrin de hayalleri örtüşüyor. Kardeşlik için doğru adres Gebze. Gebze’mize hoş geldiniz. Sanayi kenti olma yolunda rota belirleyen kardeş şehrimiz Ajabiya’ya gereken sanayi şehri olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konul belediye başkanı Musaabdallah ise gösterilen ilgiden ve örnek ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti. Konuşmaların ardından başkanlar, kardeşlik protokolüne imza attı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.