Aile hekimlerine önemli eğitim

Aile hekimlerine önemli eğitim

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Müdürlüğü tarafından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Aile Hekimliği Birimi organizasyonuyla, Kocaeli’de birinci basamak sağlık hizmetlerinin daha iyi ve kaliteli bir şekilde verilebilmesi amacıyla "Aile Hekimliği 1.Aşama Ser

img_9305.jpgimg_9355.jpg

Beş gün süren eğitimin sonunda katılımcılar düzenlenen törenle sertifikalarını almaya hak kazandı.

1.AŞAMA SERTİFİKALI UYUM EĞİTİMİ

Kocaeli’de aile hekimliği uygulamaları kapsamında halen sözleşmeli aile hekimi olarak görev yapanlar arasında daha önce “Aile Hekimliği 1.Aşama Sertifikalı Uyum Eğitimi” almamış olan aile hekimlerine eğitimciler Dr. Funda Düven, Dr. Cevdet Yılmaz, Dr. Ülker Mola, Dr. Banu Hopancı, Dr. Ayça  Adile Alboyacı tarafından Türkiye ve Dünyada Aile Hekimliğine Geçiş Süreci, Aile Hekimliğinin Tanımı ve Temel İlkeleri İletişimin Temelleri, Hasta-Hekim Görüşmesi, Klinik Problem Çözme, Birinci Basamakta Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri, Bebek, Çocuk ve Ergen İzlemleri, Bulaşıcı Hastalıkların İhbar ve Bildirim Sistemi, Birinci Basamakta Bağışıklama Hizmetleri konularında eğitim verildi.

 ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan “ Aile hekimliğinde çalışmakta olan hekimlerimize yönelik bilgi, tutum ve becerilerle donatılmalarını sağlamak için bir uyum eğitimi düzenledik. Öncelikle bu eğitime katkı sağlayan eğitimci hekim arkadaşlarıma, eğitime katılan tüm hekimlerimize ve sertifika programımızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, bu eğitimin hekimlerimize mesleki yaşamlarında önemli katkılar sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

  KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Eğitim sonunda başarılı olan hekimlere katılım belgeleri Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Başkan Yardımcıları Dr. İrfan Kaynar, Dr. İnci Sobi, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşı Programları Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz ve eğitimciler tarafından takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.