“Ahlaki ve manevi değerlerle hizmet yapacağız”

“Ahlaki ve manevi değerlerle hizmet yapacağız”

Ak Parti Gebze ilçe teşkilatında dün başkan adayı Zinnur Büyükgöz’ün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katılmazken,  İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptığı konuşmada adayın ilan edilmesi ile birlikte artık sahaya indiklerini ifade etti.  Ayar, Zinnur Büyükgöz’ün bilgi ve birikimi ile Gebze’yi 5 yıl sonra daha farklı bir  noktaya taşıyacağını ifade ederek, Adnan Köşker’e  hizmetleri için teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ise, AK Partinin güçlü bir aile olduğunu, mevki ve makamların hiçbir önemi olmadığını belirterek, “Milletimiz daha iyi yaşasın diye hizmet yapıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. 10 yıldır Adnan başkan belediye başkanlığı yaptı.  Hepimiz insanız duyguları var, insanız tabi.  1 Nisan’da gönül rahatlığıyla görevi Zinnur Büyükgöz’e devredecek”dedi.

MİLLETE HİZMETKAR OLACAĞIZ

Zinnur Büyükgöz ise yaptığı konuşmada, “AK Parti belediyeciliğinin kadrolarından birisiyim. Benim mesleğim şehir ve bölge planlamacılığı. Ülkenin birçok yerinde belediye başkanları ve belediyelere danışmanlık ve proje üretiyorum.  Bu anlamda bizim bir sıkıntımız olmayacak.  Görevi Adnan başkandan alacağız, bugün biz varız yarın başkası gelir. Önemli olan millete hizmet etmektir, hizmetkar olmaktır. Ahlaki ve manevi değerlerle gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.