AHBAP Kocaeli Minik Notalarla buluştu

AHBAP Kocaeli Minik Notalarla buluştu

**Anadolu Halk ve Barış Platformu Kocaeli ekibi Çayırova Mehmet Akif İlkokulu’nda her biri en az iki enstrüman çalan öğrenciler ile bir araya geldi.


Çayırova Mehmet Akif İlkokulu sınıf öğretmeni Sezer Ortadağ ve onun 4’üncü sınıf öğrencilerinden oluşan ‘Minik Notalar’ ekibi ile AHBAP Kocaeli buluştu. Anadolu Halk ve Barış Platformu Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan ve platform üyeleri önceki gün Çayırova Mehmet Akif İlkokulu’nu ziyaret ederek sınıf öğretmeni Sezer Ortadağ ve onun 4’üncü sınıf öğrencilerinden oluşan ‘Minik Notalar’ ekibiyle bir araya geldi. Minik Notalar öğrencileri AHBAP Kocaeli üyelerine bir mini konser verdi.

HALUK LEVENT TEŞEKKÜR ETTİ

Minik Notalar öğrencilerinin verdiği mini konserin ardından AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent de öğrencilere videolu bir mesaj gönderdi. Öğrencilerle böyle bir çalışma yaptığı için başta sınıf öğretmeni Sezer Ortadağ’a teşekkür eden Haluk Levent tüm öğrencilere selam gönderdi. Anadolu Halk ve Barış Platformu Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan ve platform üyeleri de sınıf öğretmeni Sezer Ortadağ’a yapmış olduğu çalışmadan dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Ziyaret öğrencilerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.