Afete karşı çok yönlü eğitim

Afete karşı çok yönlü eğitim

17 Ağustos depreminin 20’nci yılında geniş katılım ve kapsamla düzenlenen programda hem hayatını kaybedenler anıldı. Hem de depreme yönelik önlemlere dair eğitim verildi.

17 Ağustos depreminin 20’nci yılında geniş katılım ve kapsamla düzenlenen programda hem hayatını kaybedenler anıldı. Hem de depreme yönelik önlemlere dair eğitim verildi. TMMOB Gebze Bileşenleri öncülüğünde, Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası’nın işbirliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. Gün boyunca AFAD TIR’ı içinde vatandaşlara deprem esnasında nasıl davranmaları gerektiğine dair eğitim TIR’ın içinde, deprem sarsıntısı yaşatılarak verildi. Gebze Ticaret Odası depremde hayatını kaybedenler için lokma ikramında bulundu. Yine depreme dair fotoğrafların yer aldığı sergi, vatandaşlar tarafından gün boyunca ilgiyle gezildi. 

YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programın ardından deprem şehitleri için kent meydanından Gebze Kaymakamlığı önüne gerçekleşen yürüyüşle program sona erdi. Program sunuculuğunu ise Gebze Belediyesi’nden Ramazan Zor üstlendi. Programda emeği ve katkısı geçenlere günün anısına, tablo hediye edildi.

YOĞUN İLGİ 

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilcisi Nilay Çelikel, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ile birlikte siyasi partilerin yöneticileri, STÖ’lerin başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.