Afet Gönüllülerine Eğitim

Afet Gönüllülerine Eğitim

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi’ni sürdürüyor....

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi’ni sürdürüyor. Toplumda afet bilinç kültürünün oluşturulması amaçlandığı proje İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi’nde devam etti. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim 90 mahalle afet gönüllüsü katıldı. 

 Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden çeşitli uzman ve akademisyenlerin sunum yaptıkları eğitim programında, birçok farklı konuda Mahalle Afet Gönüllülerine bilgi aktarıldı. Eğitim kapsamında Doç. Dr. Esma Buluş tarafından “Afetler Karşısında Dirençli Toplum Olmak”, Yrd. Doç. Dr. Serpil Gerdan tarafından “Zarar Azaltma”, Uzman Alper Şen tarafından “Afet Bilinci ve KBRN”  Uzman Hatice Gönül tarafından “İlkyardım” ve Recep Yayla tarafından “Yaygın” konularında eğitim verildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.