AFAD ve GTÜ’den deprem çalıştayı

AFAD ve GTÜ’den deprem çalıştayı

  **1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü girişimleriyle bir Çalıştay da Gebze Teknik Üniversitesinde...

 

 

**1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü girişimleriyle bir Çalıştay da Gebze Teknik Üniversitesinde yapıldı. 

 

 

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Kocaeli AFAD ve Gebze Teknik Üniversitesi ortaklığında Üniversitenin Mimarlık Fakültesinde gerçekleşen Deprem Çalıştayına, öğretim üyeleri, öğrenciler ve Gebze bölgesindeki AFAD gönüllüleri ilgi gösterdi.

Deprem Çalıştayına Üniversiteden Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Aydın katılırken, AFAD’dan İl Müdürü Salim Tekoğul, Şube Müdürleri Selim Biçer, Adem Süer ve personeller iştirak etti.

SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çalıştayda Kocaeli AFAD İl Müdürü Tekoğul, “Afet Hazırlık Çalışmaları” konusunda bir sunum yaptı. AFAD Kimya Yüksek Mühendisi Serap Ayaz, “KBRN Farkındalığı” konusunda katılımcıları bilgilendirirken, AFAD Eğitim Uzmanları Alper Şen ve Sebahattin Yaşa da “Afetlerde Bilinmesi Gerekenler” konusunda eğitim içerikli sunum yaptılar.

GTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Akbaş “Afet Sonrası Arama Kurtarma Çalışmalarında İnsan Yönetimi”, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferhet Pakdamar da “Toplumda ve Yönetimde Afet Bilinci” konularında yaptıkları sunumlar ardından GTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hamit Yıldırım kapanış konuşmasını yaptı ve etkinlik dolayısıyla Kocaeli AFAD’a teşekkür etti.

GÖNÜLLÜ KAYITLARI YAPILDI

Deprem Çalıştayında AFAD stant kurdu ve afet bilinci broşürleri dağıtarak gönüllü kayıtları aldı. Salon dışında da araç ve ekipman tanıtımı yapıldı.

Program sonunda Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’a Deprem Farkındalığına katkısı dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.