Adeviyye Nöbetini devam ediyor

Adeviyye Nöbetini devam ediyor

 Gebze Kent Meydanı’nda 4 gün 4 saat devam eden “Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz” etkinliğinin üçüncü gününde de Gebzeliler dua ve yakarışlarla...

 

Gebze Kent Meydanı’nda 4 gün 4 saat devam eden “Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz” etkinliğinin üçüncü gününde de Gebzeliler dua ve yakarışlarla Mısır ve Suriye halklarına destek verdi. 

ADEVİYYE BİR LABORATUVARDIR

Gebze Mısır ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen etkinliğin üçüncü gününde meydanda toplanan Gebzelileri hitab eden Eğitimci-Yazar Ramazan Kayan, Adeviyye’nin yeni bir yaşam biçimi, yeni bir dünya görüşü olduğunu ifade ederek, “Adeviyye bir varoluştur. Adeviyye yeni bir yaşam biçimidir. Adeviyye bir mekteptir. Adeviyye bir laboratuvardır. Orada herkesin kalitesi ortaya çıkmıştır. Adeviyye bir günde Allah’a üç bin şehit göndermiştir. Acaba biz hangi ilimizde üç bin kişiyi bir araya getirebildik. Bunu sorgulamamız ve çabalarımızı artırmamız gerekir” dedi.

SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRMELİYİZ

Gecede platform adına kısa bir konuşma yapan Necmettin Irmak hoca da, etkinliğe katılan tüm Gebzelilere teşekkür ederek, “Şunu unutmamalıyız ki, bizler sadece kahrolsun diye bağırarak zulümleri engelleyemeyiz. İslam dünyasında yaşanan zulümleri engellemek ve Rabbimizin kurtuluş vaadine ulaşmak için emperyalistlere ve işbirlikçilerine karşı hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek zorundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.