ADD’liler dayanışma gecesinde buluştu

ADD’liler dayanışma gecesinde buluştu

  Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi tarafından dayanışma gecesi kutlan konuklar hoşça vakit geçirip keyifli sohbet etme imkânı buldular. STK...

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi tarafından dayanışma gecesi kutlan konuklar hoşça vakit geçirip keyifli sohbet etme imkânı buldular. 

STK TEMSİLCİLERİ KATILDI

ADD Gebze Şubesi binasından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen dayanışma gecesine ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Ali Akdemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Abdullah Yılmazel ve Basri Efendi, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları Ertan Kalem, Kıymet Ayan, Gebze Kırım Tatarları Derneği Başkanı Şerife Orak, Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Ülker Taylan, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve ADD’li gençler ile ADD üyeleri katıldı. 

DOSTLARIMIZ VE ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, geceye katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Zaman zaman bu tür dayanışma geceleri düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Aydın, “Bu tür dayanışma geceleri sayesinde derneğimize yeni üye olanlar hem bir tanışma hem de diğer STK temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buluyoruz” dedi. Geceye katılan konuklar yapılan konuşmanın ardından kendi aralarında sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.