ADD KOCAELİ:  “Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu FETÖ’dür”

ADD KOCAELİ: “Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu FETÖ’dür”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Bingöl açıklamasında şunları ifade etti:
“15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin 3. yıldönümünü idrak ediyoruz. Hemen ve gururla belirtmeliyiz ki darbelerin karşısında duran bir büyük demokratik kitle örgütüyüz. Çünkü biliyoruz ki darbelerin asıl hedefi Cumhuriyet Devrimiolmuştur. 12 Mart ve 12 Eylül söylediklerimize somut örnektir.
15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin amacı da -kesinlikle- Türkiye Cumhuriyet’ini yıkmaktı. Çok şey konuşuldu, yazıldı fakat üç yıl geçmesine rağmen pek çok soru -nedense- yanıtsız kaldı. 
ABD BAĞLANTILI BİR CEMAAT NİÇİN BU KADAR GÜÇLENDİRİLDİ?
Bu sorulardan bazılarını yineliyoruz ve cevap bekliyoruz. Soruların cevabını bilmediğimizden ya da tahmin etmediğimizden değil, esasen, 15 Temmuz’dan ders alınıp alınmadığını merak ettiğimiz için soruyoruz:

· Bir cemaat nasıl olur da, hem de ABD bağlantılı olduğu biline biline bu kadar güçlenmiştir?

· Cemaatin siyasi bağlantıları aradan geçen bu kadar zamana rağmen niçin ortaya çıkarılamamıştır?

· “Ne istediniz de vermedik?” diyenler, yaşananlardan sonra ve gelinen bu noktada; halâ başka cemaatlerin ve tarikatların devlet içinde kadrolaşmasına niçin onay vermektedir?

· Yeni FETÖ’lerin oluşabileceği ihtimali görülmemekte midir?

MİLLETİN PARÇALANMASINI NEDEN GÖRMEDİLER?

“Ümmetin parçalanması”ndan endişe duyanların devletin parçalanması ve milletimizin bölünmesi tehdidini de görmelerini, bu nedenle laik demokratik Cumhuriyet değerleriyle savaşmaktan vazgeçmelerini, aksi halde, FETÖ benzeri yeni yapıların hızla türeyeceğini açıkça ilan ediyoruz.
Diyoruz ki:
Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu karanlıktır.
Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu FETÖ’dür.
Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu PKK’dır.
Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu YPG’dir.
Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu emperyal oyunlara ve emperyal projelere yem olmaktır. Siyasileri ve özellikle de siyasi iktidarı uyarıyoruz…
TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ
15 Temmuz FETÖ hain askeri darbe girişiminin 3. yıldönümünde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz, gazilerimize sağlık diliyoruz. Kurtarıcımız, kurucumuz, tek başkomutanımız, cumhuriyetimizin ve milletimizin tek önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bu vesileyle sarsılmaz inanç ve bağlılıkla bir kez daha saygıyla selamlıyoruz. Cumhuriyet Devrimi’nin aydınlığını ve kazanımlarını korumak için FETÖ dâhil bütün karanlık odaklarla mücadele eden ve canlarını veren, devrim ve demokrasi şehitlerimizi, Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy’un şahsında minnetle yâd ediyoruz.
“Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.