ADD KOCAELİ:  “AKP takiye yapıyor”

ADD KOCAELİ: “AKP takiye yapıyor”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İzmit Belediyesi’nden AKP’li meclis üyelerinin “Atatürk ve Bayrak” üzerinden yaptığı eleştirilerin takiyeden ibaret olduğu ifade edildi.

ADD açıklamasında özetle şu görüşlere yer verildi:
“İzmit Belediye’sinin 11.06.2019 Salı günü gerçekleştirmiş olduğu meclis toplantısında İzmit’e yakışmayan üzücü olaylara hep birlikte şahit olduk. Ancak şahit olduğumuz daha da önemli bir konu var ki oda; AKP Meclis Üyeleri’nin “Atatürk ve Bayrak” takiyesi oldu.
Geçmiş dönemde, halkın seçtiği meclis üyelerinin sesinin kısılmasını destekleyen İzmit Belediyesi’nin AKP’li meclis üyelerini ve bıyık şeklinden başka dikkatimizi çeken hiçbir özelliği olmayan İzmit Belediyesi AKP Grup Başkanı’nı bir dahaki toplantıya Atatürk Kalpağı ile mecliste görürsek hiç şaşırmayacağımızı da Kocaeli halkı ile paylaşmak isteriz.
FATMA KAPLAN HÜRRİYET’İN YANINDAYIZ
İzmit Halkı’nın seçtiği “Atatürk’ün Cumhuriyet Kadını” Fatma Kaplan Hürriyet’in de sorgulanacağı en son konunun Atatürk ve Türk Bayrağı olduğunu bir kez daha ifade etmekte fayda görüyor,  Atatürkçülük konusunda kendisine kefil olmayı görev biliyoruz.
Ülkenin ve kentimizin gerçek gündemi; ekonomik çöküntü, yolsuzluklar, hukuksuzluklar, gelir adaletsizliği ve terördür. Yapay gündemler oluşturmaya çalışarak ülkenin asıl gündemini unutturmaya çalışanlara karşı Atatürkçü Düşünce Dernekleri’nin Türkiye’nin savunma refleksi görevini aksatmayacağını bildirmekten gurur duyarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.