“Adalet YOK Kalkınma ÇOK”

“Adalet YOK Kalkınma ÇOK”

  Ülke gündemine bomba gibi düşen Rüşvet ve Yolsuzluk haberlerini değerlendiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Olayların...

 

 

Ülke gündemine bomba gibi düşen Rüşvet ve Yolsuzluk haberlerini değerlendiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Olayların içerisinde halkın seçip meclise yine halkın haklarını koruması için gönderdiği milletvekili olan kişilerin şuan da Bakanlık koltuğunda oturup sorumlularının daha arttığı bir dönemde halkın bir delikli kuruşunu korumaları gerekirken çocuklarının, danışmanlarının, Genel müdürlerin, bürokratların ve işadamlarının adlarının böyle bir olaya karışmasının Adaletin ve Kalkınmanın nasıl sağlandığının bir işaretidir” dedi.

 

Ülkede gelir düzeyi düşük olanların AKP hükümeti zamanında 2002 yılında bankalara olan borcu dikkate alındığında bir de bu güne dikkate aldığında genelde bu borçlanmalar bir ev sahibi olalım mantığı ile bankalardan alınan krediler olduğunu ifade eden Çelik, “Alınan bu kredilerin rakamsal boyutunun değerinin 230 milyar TL olduğu ifade ediliyor. Sadece sıcak bir yuvam olsun amacıyla. Türkiye’de AKP hükümeti ile TOKİ en büyük müteahit konumuna geldi insanlarda yuvalarını kurabilmek için buraya müracaat etti. Şimdi görüyoruz ki ilk çatlakta buradan çıktı” dedi.

 

“DÜRÜSTLÜK ESASTIR”

 

Başkan Çelik sözlerine şöyle devam etti, “Tabi bu süreçte bunun üzerine bir yolsuzluk iddiasıyla bir operasyon yapılmış olması ciddi derece de kaygı verici bir hadisedir. İnşaat sektöründe ciddi manada kaygı verici bir olaydır. İsimler ve ilgili bakanlıkların evlatları gözüyle bakıldığı zaman daha ciddi derece de kaygı verici bir olaydır. Eğer bunlar içerisinde organize bir olay da bulunuyorsa bu daha da korkutucu boyutlara ulaşabilecek bir durumdur. Türkiyede ciddi anlamda ekonomik alanda bir iç boşaltma hadisesinin başladığının habercisi olabilir. Tabi bu yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bu tip hadiseler hepimiz için önemlidir. Hepimizn bildiği bir şey vardır ki dürüstlük esastır. Siyasetin de dürüst olması ticaretinde dürüst olması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.