Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

ACI TECRÜBE

ACI TECRÜBE

 2 yıl önce Dilovası Belediyespor forması giyerken rakip futbolcunun kendisine yönelik küfür ve baskılarını görmemezlikten gelen hakeme fiili müdahale de bulunan Resul 20 maç ceza alıyor.

Dilovası Belediyespor geçen sezon 20 maç oynaması gerekirken 1 maça gitmiyor ve dolayısıyla Resul’un cezası bu sezona sarkıyor.

Resul Dilovası bölgesi takımlarının yoğun isteğine rağmen Hidropaks Tayfunspor’la anlaşıyor ve sezonun ilk haftasında  Kartepe Belediyespor maçına çıkıyor.

Kural gereği cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle Tayfunspor’un sahadan silerek 3-0 yendiği Kartepe Belediyespor maçı hükmen Kartepe lehine sonuçlanıyor.

Tayfunspor idarecileri büyük bir gaflete düştü. Yıllarca unutamayacağı büyük bir tecrübe kazandı.

Tayfunspor Başkanı  Cengiz idacı bu tarz işleri asla gözden kaçırmazdı. Futbolda her maç, her olay bir tecrübe, öğrenmenin yaşı yok. Onun içinde büyük bir tecrübe oldu.

Hidropaks Tayfunspor çok iyi yönetilen kurumsal kimliğinden ödün vermeyen örnek bir kulüp. Sezona da çok iyi başladılar. Müthiş futbol oynayarak kazandılar. Onların yerinde olsam maçı kazanmış mantığıyla hareket eder, eğer konuşulmazsa galibiyet primlerini öderim. Burada sahada ter akıtan, izleyenlere futbol resitali sunan futbolcuların motivasyonlarını diri tutmak adına, en önemlisi Hidropaks Tayfunspor’un tökezlemesini bekleyen, yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazanlara inat; Teknik kadroyu ve futbolcularla birlikte tek yumruk olmak ve bunu herkese göstermek, bu süreçte en doğru hamle olur.

Resul’un 20 maç ceza aldığını takip eden bir kurul varsa işini hakkıyla yaptığı için helal olsun derim.

Hayatta bazı hatalar vardır sürekli karşınıza çıkar. 2 yıl önce yapılan hatalı hareketin bir bedeli bu.

3 puan için yada bir hatalı karardan dolayı bir canlının canını yakma girişimi asla doğru değil. Herkesin bir ailesi var. Akşam evine gittiğinde yüzüne baktığı birileri var.  Başkalarını bazen kendi yerimize de koymalıyız.

Umarım bu hatalar bir daha tekrarlamaz. Sevgi, hoş görü ve tatlı rekabet, güzel futbolu konuşuruz.

 Şayet olayda birileri ispiyonculuk yapmışsa yazıklar olsun. Bunun adı nankörlüktür. Bu tarz işlerin karşılığı bir yerde mutlaka çıkar. Hatırlar, anımsarsınız. Zorunuza gider.

Saygılarımla.

 

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 7188 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi