9 meslek komitesinden üyelerine ziyaret

9 meslek komitesinden üyelerine ziyaret

 Gebze Ticaret Odası 9 Meslek Komitesi üyeleri meslek komitelerine üye olan üyelerinin işyerlerinde ziyaretlerine devam ediyor. 9 Meslek Komitesi...

 

Gebze Ticaret Odası 9 Meslek Komitesi üyeleri meslek komitelerine üye olan üyelerinin işyerlerinde ziyaretlerine devam ediyor.

 

9 Meslek Komitesi üyeleri önceki gün Gebze TOSB’da bulunan FARPLAS OTO YEDEK Parçaları İML. İTH. İHR. A.Ş.’yi ziyaret ederek şirketin Mali ve İdari İşler Grup Direktörü Serdar Çardak ve Alp Büyükkuşoğlu ve Deniz Büyükkuşoğlu ile görüştüler. FARPLAS OTO YEDEK Parçaları İML. İTH. İHR. A.Ş.’yi ziyaret eden Kaan Elektromekanik Motor Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinden Vedat Bayi, Başak Zincir Dişli ve Sanayi Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketinden Hüsamettin Demir ve Özer Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinden Vildan Özer Aydın, ziyaretin çok verimli geçtiğini ve meslek komitesi olarak bu tür ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren FARPLAS OTO YEDEK Parçaları İML. İTH. İHR. A.Ş. Mali ve İdari İşler Grup Direktörü Serdar Çardak da odanın ve meslek komitelerinin oda üyelerine bu tür ziyaretlerde bulunarak üyelerine hangi konularda yardımcı olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmalıdır şeklinde görüş belirtti. Ziyaret toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son bulurken FARPLAS OTO YEDEK Parçaları İML. İTH. İHR. A.Ş. Mali ve İdari İşler Grup Direktörü Serdar Çardak, firma olarak son aldıkları başarı ödülleri hakkında da bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.