9 Meslek Komitesi üyeleri toplandı

9 Meslek Komitesi üyeleri toplandı

 Gebze Ticaret Odası 9’uncu Meslek Komitesi üyeleriyle dün GTO meclis salonunda bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya GTO Başkanı...

 

Gebze Ticaret Odası 9’uncu Meslek Komitesi üyeleriyle dün GTO meclis salonunda bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya GTO Başkanı Nail Çiler, 9’uncu Meslek Komitesi Başkanı Hüsamettin Demir ve komite üyeleri katıldı. Toplantında ilk olarak 9’uncu Meslek Komitesi Başkanı Hüsamettin Demir bir konuşma yaparak, “Komite olarak her ay düzenli bir şekilde üyelerimizin işyerlerine giderek ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretlerde hem üyelerimizin sorunlarını dinliyor hem de üyelerin odamızdan ne tür beklentileri olduğunu tespit ediyoruz” dedi.

100 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

 

Meslek komitesi başkanının ardından GTO Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Oda olarak meslek komitelerine her zaman gereken önemi verdiklerini ifade eden Çiler, “Bölgemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Bugün bölgemizde 64 bin 951 kişi istihdam ediliyor. Resmi olarak 9 tane OSB’miz var. İMES, Kimyacılar ve Makineciler OSB ise daha tam kapasiteye ulaşmadı. Tüm OSB’lerle birlikte ilerde bölgemizde 100 bin kişinin istihdam edilmesi planlanılıyor. Bu duruma göre bizler de ona göre plan ve proje yapmalıyız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.