843 mezarlığın envanteri hazırlandı

843 mezarlığın envanteri hazırlandı

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halk tarafından en beğenilen ve memnuniyet...

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halk tarafından en beğenilen ve memnuniyet oranı en yüksek hizmeti olan cenaze işlemlerinin gerçekleştirileceği yeni ve modern binasında inceleme gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve beraberindeki heyetin de yer aldığı denetimlerde, Başkan Karaosmanoğlu’na yeni hizmet binası ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

 1.5 yıl önce yapımına başlanan yeni hizmet binasının geçtiğimiz hafta tamamlanarak hizmete alınmasının ardından detaylı bir inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Uçakla il dışı nakil hizmetini Türkiye’de ilk biz gerçekleştirdik. Şimdi 30 Büyükşehir Belediyesi ve onlarca il belediyesi bu hizmete geçti. Son model cenaze nakil araçlarımızı aldık. İlçelerimizde hizmet veren araçlarımızı da yakında yenileyeceğiz. Kocaeli genelinde 843 mezarlığın envanterini hazırladık. Farklı ilçelerde son bir yılda 452 mezarlığın temizliğini yaptık, 59 mezarın mezarlık duvarını ve kapılarını yaptık yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.