8 futbolcu tamam

8 futbolcu tamam

Kocaelispor yönetimi kongre öncesi hızlı davranarak sözleşmelerinde bir yıllık opsiyonu bulunan 8 futbolcu ile yeniden anlaştı.


OPSİYON HAKKI
2. Lig’e çıkamayan Kocaelispor’da yeni sezon öncesinde kongre heyecanı ve iç transfer ile transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcayacak olan Kocaelispor yönetimi hızlı davranarak sözleşmelerinde 1 yıllık opsiyonu bulunan 8 futbolcu ile yeniden anlaştı. Yeşil siyahlı yönetim opsiyon hakkını kullanarak sözleşmeleri noter aracığıyla futbolculara gönderdi.
İSKELET KORUNDU
Kocaelispor yönetimi kaleci Volkan Mert Korkmaz, orta saha oyuncusu Mesut Özdemir, Sefa Narin, Mert Yavuz, sağ bek Fatih Adıgüzel, sakatlık geçiren ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olan büyük Kerem Yıldırım, stoper Kemal Can Aydemir ile bir çok takımın transfer listesinde bulunan Burak Süleyman ile sözleşme yeniledi. Böylece Kocaelispor yönetimi iskelet kadroyu korudu.
GENÇLER DEVAM EDİYOR
Kadroda bulunan genç futbolculardan Gökdeniz, Onur, Rıza, Celil, Abdullah Berk, Doğukan, küçük Kerem Yıldırım ve Mertcan’ın sözleşmesi devam ediyor. 6 aylık sözleşme yapılan Melih Süleyman ve Erkan Gültepe ile A takım ile idmana çıkan Yıldıray Berber ve Mervan Yusuf Yiğit’in profesyonel yapılması bekleniyor. Sinan, Hamza, Murat, Can Emre, Ali ve Kadir’in ise sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona erecek.
Sözleşme yapılanlar:
BURAK SÜLEYMAN
VOLKAN MERT KORKMAZ
MESUT ÖZDEMİR
KEMAL CAN AYDEMİR 
SEFA NARİN
 MERT YAVUZ
 FATİH ADIGÜZEL 
B.KEREM YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.