“79 milyon kişi bir kişiden büyüktür”

“79 milyon kişi bir kişiden büyüktür”

BERHAN ŞİMŞEK GEBZE’DE KONUŞTU:Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği’nin toplantısına katılan  CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek, “Bunlar...

BERHAN ŞİMŞEK GEBZE’DE KONUŞTU:

Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği’nin toplantısına katılan  CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek, “Bunlar tüm Türkiye bir tarafa Recep Tayyip Erdoğan bir tarafa diyor. 79 milyon kişi bir kişiden büyüktür”dedi.

Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği  tarafından dün kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.  Beybaba Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe  CHP İstanbul Eski Milletvekili Berhan Şimşek, Kocaeli Barosu Eski Başkanı Cumhur Arıkan ve Kocaeli Barosu eski Başkanı Fahri Örengül, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Baş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Çayırova Şube Başkanı Emine Küçük, Gebze Kırım Türkleri Derneği Başkanı Şerife Orak, NAK Gebze Koordinatörü Gamze Kazar, CHP eski İl Başkanı Musa Yılmaz  ile öteki STK temsilcileri ile dernek yöneticileri katıldı.

Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Baş yaptığı konuşmada “Bu süreçte CHP’ye çok iş düşüyor. CHP fabrika ayarlarına dönmelidir. Bu tür referandumlarla karşılaşmamak için CHP iktidar olmalıdır.” dedi.

Kocaeli Barosu Eski Başkanı Fahri Örengül bir konuşma yaparak, “Devrimlere karşı ciddi bir engel ve geriye gidiş var. Bu ülkeye geriye götürmeye çalışan unsurlara karşı verdiğimiz mücadele bizleri biraz daha güçlü kılıyor. 16 Nisan’da hayır çıkması durumunda aydınlanma devrimi çok ciddi bir sınav vermiş olacak”dedi.

ÖRTÜLÜ ÖDENEKTEN 1 MİLYAR DOLAR HARCADILAR!

CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek yaptığı konuşmada herkesin sorumluluk alması ve gerçekleri anlatması gerektiğini söyledi.

Şimşek şunları ifade etti, “Ülkemizin bekasına, demokrasiye, hukuka oy istiyoruz. 1 Mart tezkeresi gelecek olan ABD askerlerinin ne zaman gideceğini kimse bilmiyordu. Parlamento olmasaydı Türkiye Irak veya Suriye olurdu. Suriye sınırında mayınlarımız vardı. Bunların temizlenmesi için 49 yıllığına İsraillere verdiler. 49 yıllığına İsraillere kiraya verdiler. CHP anayasa mahkemesine giderek yasayı  iptal ettirdi. Bütçeyi denetlemiyoruz. Örtülü ödenekten bugüne kadar cumhurbaşkanı ve başbakan harcanan bir milyar dolar harcadı.”dedi.

İMANINIZI VE YÜREĞİMİZİ ÖRGÜTLEMELİYİZ

Şimşek, imanınızı ve yüreğimizi örgütlemeliyiz diyerek konuşmasına  şöyle devam etti, “Bu işe emek vermek gerekiyor.  Onun içinde çok çalışmalıyız. Bunlar başarılı olduğu için değil biz beceriksiz olduğumuz içindir bunlar. Her seçimden önce bir düşman yaratarak bu işi hallediyorlar. 16 Nisan’dan sonra Hollanda’ya kendisi dahi gidecek. Bizi dinle imamla kandırıyorlar. İdamı promosyon vereyim diyor. Hukukun üstünlüğü kuvvetler ayrılığı ile olur. Tüm Türkiye bir tarafa Recep Tayyip Erdoğan bir tarafa diyor. 79 milyon kişi bir kişiden büyüktür.

ASKERLİK YAPACAK 500 BİN SURİYELİ VAR

Bugün ülkemiz de 4 milyon civarında Suriyeli var. Bunların içinde askerlik yapabilecek 500 bini var. Bu kavatlar AVM’lerde karılarımızı kızlarımıza sarkıntılık yapacak benim Mehmetçiğim de Elbab’da şehit olacak. Yok öyle bir şey, git ülkeni savun.  Bu 18 maddeden 8 tanesi de diktatör dedikleri Esat’ın anayasasından alındı? Acaba diktatör mü olacak? Beyefendinin sarayı vardı şimdi ise taht ve taç istiyor.”dedi.

Haber: Cengiz Akgün



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.