78 öğretmen ve idareciye başarı belgesi

78 öğretmen ve idareciye başarı belgesi

Keşfedilen Yetenekler Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara katkı sunan 78 okul idarecisi ve öğretmene başarı belgeleri takdim edildi.


Proje kapsamında emek veren 121 öğretmen belge almaya hak kazandı. Keşfedilen Yetenekler Projesi kapsamında pilot okul seçilen okullarda öğrencilerin müzik, spor, kültür gibi konularda kişisel gelişimlerini etkileyecek faaliyetlerde bulunulması amaçlanıyor. Her ilçede pilot okullar seçildi. Toplamda 32 okulda 22 bin 640 öğrenci Keşfedilen Yetenekler Projesi çalışmalarına dâhil edildi. Spor alanında 9 bin 955, müzik alanında 6 bin 728 ve sanat alanında 5 bin 957 öğrenci yetenek geliştirilmesi için özel eğitime alındı. Proje önümüzdeki dönemde daha da yaygınlaştırılacak.
GENİŞ KATILIM

Program projenin sine vizyon gösterimiyle başladı. Valilik Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Keşfedilen Yetenekler Projesi belge dağıtım törenine Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.