701 sokak ulaşıma açıldı

701 sokak ulaşıma açıldı

 Dilovası Belediyesince, Diliskelesi mahallesi de yapılan asfalt ve istinat duvarı çalışmaları sonucu 701 sokak da ulaşıma açıldı. Bin 200 ton asfaltın...

 

Dilovası Belediyesince, Diliskelesi mahallesi de yapılan asfalt ve istinat duvarı çalışmaları sonucu 701 sokak da ulaşıma açıldı. Bin 200 ton asfaltın kullanıldığı çalışmalarda yol modern hale getirilerek vatandaşların rahat nefes alması sağlandı. Yol yapım çalışmalarında yaklaşık 2.200 m3 istinat duvarı yapılarak sokak güvenli hale getirildi. Sokak da yapılan asfalt ve istinat duvarı Diliskelesi Mahallesi 701 sokağı temiz ve düzenli hale getirildi.

 

ULAŞIMI SORUNSUZ HALE GETİRİLDİ

 

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri kent genelindeki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 2009 yılından bu güne ilçe genelinde 120.000 ton asfalt serimi yapan Fen işleri ekipleri, ilçe yollarına yapılan çalışmalarla ulaşımı sorunsuz hale getirildi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, “Cadde ve sokakların iyileştirilmesi için 4,5 yılda 120 bin ton asfalt, 135 bin m2 Parke ve 75.000 m3 istinat duvarı yaptık. İlçe genelinde ulaşıma 54 yolu açtık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.