“6 milletvekili bölgemizden olmalı”

“6 milletvekili bölgemizden olmalı”

GTO Başkanı Nail Çiler, “Kocaeli’den 13 tane milletvekili çıkacak. 13 adayın en az 6 tanesi bu bölgeden çıkmalı." Dedi.

1-001.jpgGebze Ticaret Odası (GTO) meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti.   Toplantıda konuşan  GTO Başkanı Nail Çiler, seçimin sekiz, on ay sonra yapılmasındansa iki ay sonra yapılmasının iş dünyası ve bölgemiz için daha iyi olduğunu belirtti. Çiler, Kocaeli'nden çıkacak olan 13 milletvekili adayından en az altı tanesinin bölgemizden çıkması gerektiğini dile getirerek kentin iş adamlarından ve STK'larından bölgemiz aday adayları için destek istedi.

Çiler, GTO'ya yeniden başkan seçildiği bu dönemde yapacakları ilk iş olarak tarihimizi ve kültürümüzü korumak adına Hünkar Çayırı'nda Fatih Sultan Mehmet Han'ın anısına çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

 

BÖLGEMİZ ADAYLARINA DESTEK OLALIM


Çiler konuşmasında seçimlerin bölgemiz için önemine değindi ve "İş dünyası açısından, ticaret yapanlar için söylüyorum, artık İzmit bizi sömürmesin. Hangi siyasi partiden olursa olsun, seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz. Bu sadece benim değil bu bölgede yaşayan herkesin temennisi. Lütfen Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova'nın adaylarına destek olalım. Siadlar, meslek odaları, bizim gibi odalar aday adaylarına destek olmalı. Kocaeli'ne büyük oranda katkı sağlayan bu bölgedir. Bir ilçeyiz ama üç tane vergi dairemiz var. Eğer biz devlete karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak, seçilebilecek yerde olmak zorundayız diye düşünüyorum. Bu seçim inşallah dünyaya örnek bir seçim olur. Kocaeliden 13 tane milletvekili çıkacak. 13 adayın en az 6 tanesi bu bölgeden çıkmalı." ifadelerini kullandı.  

 

FATİHİN MİRASINA SAHİP ÇIKTIK


Çiler konuşmasının devamında şunları ifade etti,  "3 Mayıs 1481 tarihinde İtalya'ya düzenlediği sefer sırasında Fatih Sultan Mehmet Han'ın hayatını kaybettiği tarih, yarın da 'Biz toprakları değil gönülleri fethetmeye gidiyoruz' diyen Fatih Sultan Mehmet Han'ın 537. ölüm yıl dönümü. Dolayısıyla yarın onu anacağız, onu ve şu ana kadar kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Biz Fatih Sultan Mehmet Han'ın mirasına sahip çıktık ve çok önemli bir şeyi açıklamak istiyorum. Hünkar Çayırı yeni görüntüsü ve yeni adını alacak. Bundan sonraki projemiz Hünkar Çayırın'daki namazgahı nasıl canlandırabiliriz, çayırın bilinilirliğini nasıl artırabiliriz, çalışmalarımız bu şekilde olacak. Bu anlamda tüm belediyelerden ve kamuoyundan destek istiyoruz. Yakın zamanda Mimarlar Odası ve İnşaatçılar Odası ile de irtibata geçeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.