50 bin kapağı  SEDAŞ’a teslim etti

50 bin kapağı  SEDAŞ’a teslim etti

SEDAŞ’ın(Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)  TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) ile sözleşme imzalayarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi, çevre ve engelli dostu kampanya olarak paydaşlarından da büyük ilgi görüyor.

SEDAŞ temiz bir çevre ve engellerin aşılması için  işbirliği  sağlayan bireylere de teşekkür belgesi veriyor. Körfez Çamlıtepe’de  ikamet eden Alaettin Öztürk büyük emeklerle topladığı plastik kapakları SEDAŞ’a teslim ederken, mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Alaettin Öztürk,  topladığı 50 Bin civarındaki mavi kapakları, Kocaeli SEDAŞ İdari İşler Sorumlusu Yener Tekin’e  teslim ederken, her kapağın kendisine pozitif enerji verdiğini belirterek, “Kapakları toplarken,  topluma ve çevreye fayda sağlayacağımı düşündükçe bu duygu bendeki enerjiyi mutluluğa dönüştürüyor. Temiz bir çevre ve yardımlaşmak için katkı sağlamak ayrıca güzel bir duygu. Herkes katkı sağladığı bu konularla enerjisini mutluluğa çevirebilir. Dünyada iyilikler, dayanışma ve yardım duyguları çoğalsın istiyorum.” dedi. 

PLASTİK KAPAK KAMPANYASI “HİÇ BİTMEDİ”.

SEDAŞ  gönüllülerinin çalışmalarıyla Müşteri Hizmetleri Merkezlerinde ve şirket hizmet binalarında yürüttüğü plastik kapak kampanyası ile engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve medikal malzeme dağıtımı yapılmasına katkı sağlıyor. Bu kampanyaya destek olmak ve tonlarca çöpe atılan plastik kapakların geri dönüştürülmesi için SEDAŞ, “Kapak Olsun” isimli proje ile bu sürece 2 yıldır olumlu katkı sağlıyor.

TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) tarafından takdir ve teşekkür plaketi ile ödüllendirilen SEDAŞ,  PTT Kargo ile indirimli "801231382" nolu posta kod numarasını kullanarak 1-30 kg arası kapak kolilerinin  en ekonomik koşullarda ödemesinin yapılması ile gönderiminin sağlanabildiğini belirtti. SEDAŞ gönüllüleri, çalışanlarının biriktirdiği kapaklar yanında, paydaşlarının bizzat biriktirip SEDAŞ’a  teslim ettiği kapakları da TOFD’a göndererek projeye katkı sağlıyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.