4x4’lük Sultanorhan

4x4’lük Sultanorhan

Süper Amatör ligin 4.haftasında Çubuklu Balaspor’u 3-1 le geçen Sultanorhanspor 4 maçta 4.galibiyetini alarak zirvede yalnız kaldı.Süper Amatör ligde...

Süper Amatör ligin 4.haftasında Çubuklu Balaspor’u 3-1 le geçen Sultanorhanspor 4 maçta 4.galibiyetini alarak zirvede yalnız kaldı.

Süper Amatör ligde Sultanorhanspor durdurulamıyor. Turuncu beyazlılar önüne geleni deviriyor.

 

Grubun 4.haftasında Çubuklu Balaspor’u Metin Oktay stadında konuk eden Sultanorhanspor rakibini 3-1’lik skorla rahat geçti. Turuncu beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Serdar(2) ve Uğur Çimen’den kaydetti.

 

SERDAR BİLDİĞİNİZ GİBİ

 

Kocaeli Amatör futbolunun en iyi golcüleri arasında gösterilen Serdar bu sezona da çok iyi başladı. Geçen sezon 20 gol kaydeden deneyimli yıldız bu sezon 4.haftada daha 5.golüne .ulaştı. Formunun zirvesinde olan başarılı golcü Çubuklu ağlarını da iki kez havalandırarak galibiyette pay sahibi oldu.

 

RAKİP YENİDOĞAN SERDAR

 

Süper Amatör lig B grubunda 4’te 4 yaparak yoluna dolu dizgin ilerleyen Sultanorhanspor ligin 5.haftasında yarın Yeni Doğan Serdar’la karşılaşacak. Karşılaşma Mehmet Ali Kağıtçı stadında saat: 15.00 de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.