“4,5 YILDA YAPAMADIN ŞİMDİ Mİ YAPACAKSIN?”

“4,5 YILDA YAPAMADIN ŞİMDİ Mİ YAPACAKSIN?”

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Ankaralılar Derneğinde gelecek dönemde aday olması ve seçilmesi durumunda yapacağı projelerin müjdesini...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Ankaralılar Derneğinde gelecek dönemde aday olması ve seçilmesi durumunda yapacağı projelerin müjdesini vermesini sert bir dille haftalık olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, 4,5 yılda vaat ettiği 41 projeden 8 tanesini yapan birisinin böylesine halkın gözüne bakarak kandırmasının siyasi etiğe sığmadığını söyledi.

 

“BURNUMUZA PİS KOKULAR GELİYOR”

 

Başkan Çelik, “Değişim devam edecek diyor sayın başkan. Hangi değişim evet bir değişim var o da halka zulüm yönünde bir değişim. 2002 yılında 16 bin küsurlarda olan araç sayısı 2012’de 60 bin küsurlara çıktı. Bu rakamlar sadece 41 plakalar için geçerli. Bunun yanında trafikte hiçbir adım atılmadı. Sadece kaldırımlar genişledi yollar daraldı. Yani olmayan bir trafik sorunu becerikli (!) idarecilerimiz sayesinde ortaya çıkarıldı. Sorun yokken ilçemizde artık ciddi ve kronik bir trafik sorunu var. İnşaat yapacak olanlardan hemen otopark parası alınıyor. Parkomatçıların aldıkları zulüm paraları da aynı şekildedir. Bu paralar nereye gidiyor. Bunlar için BİMER’e soru sorduk aldığımız cevap bizleri tatmin etmedi üstü kapalı geçiştirdiler. Şimdi biz bu işi yargıya intikal ettireceğiz. Gebze halkının bir delikli kuruşunu yedirtmeyiz sizlere.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.