37 zehir taciri tutuklandı

37 zehir taciri tutuklandı

 Gebze ve Darıca'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 45 kişiden 37'si tutuklandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü...

 

Gebze ve Darıca'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 45 kişiden 37'si tutuklandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde Gebze ve Darıca'da uyuşturucu satıcılarına yönelik şok operasyon düzenlenmişti. Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 45 kişi gözaltına alınmıştı. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 45 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 


37 TUTUKLAMA

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 45 şüpheliden 37'si, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Gebze ve Darıca'da özel harekât polislerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonlarda 45 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin ev ve adreslerinde yapılan aramalarda bin 877 gram bonzai, 165 adet satışa hazır paket bonzai, uyuşturucu satışı için hazırlanmış 420 adet boş paket, 850 gram toz esrar, 599 gram kubar esrar, bir pala, bıçak, kırma av tüfeği ve 3 tabanca ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.