36 üniversite Darıca Seymen Koleji’nin ev sahipliğinde buluşuyor

36 üniversite Darıca Seymen Koleji’nin ev sahipliğinde buluşuyor

 Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları 2013-2014 Öğretim Yılında da Darıca’da 11. ve 12. Sınıflardaki 4 bin öğrenciyi kapsayan  “Üniversite...

 

Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları 2013-2014 Öğretim Yılında da Darıca’da 11. ve 12. Sınıflardaki 4 bin öğrenciyi kapsayan  “Üniversite Tanıtım Günü-2” etkinliğini gerçekleştirecek.

 

Darıca’daki okulların öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı destekli, Kaymakamlık Makamının olurlarıyla gerçekleşecektir. Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları 26 Aralık 2013 Perşembe Günü saat 10.00-16.00 arası Darıca Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan bu etkinlikle; öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklerine yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmayı amaçlıyor.

EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ

2012-2013 Öğretim Yılında düzenlenen Üniversite Tanıtım Günü-1 etkinliğine 22 üniversite 8 sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılmıştı. Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinin tamamı davet edilerek 36 üniversitenin katılımı sağlanacak.  Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, “Özel Seymen Eğitim Kurumları olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal, aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 36 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da ikinci kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız Mehmet Öklü, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Öztosun, ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız” dedi.

 

YER ALACAK OLAN ÜNİVERSİTELER

 

Bu anlamlı ve önemli etkinlikte yer alacak üniversiteler şunlardır: GYTE /Bahçeşehir Ünv. /Maltepe Ünv. /Yeditepe Ünv. /Okan Ünv. / Işık Ünv. /Özyeğin Ünv. /Kültür Ünv. /Haliç Ünv. /Türk Hava Kurumu Ünv. /Bilgi Ünv. /Başkent Ünv. /Kadir Has Ünv. /Doğuş Ünv.  /İstanbul Arel Ünv. /İstanbul Aydın Ünv. /Beykent Ünv. /Gelişim Ünv. /İstanbul Bilim Ünv. / İstanbul Şehir Ünv. /Nişantaşı Ünv. /Yeni Yüzyıl Ünv. /Uluslararası Antalya Ünv. /Uluslararası Kıbrıs Ünv. /Girne Amerikan Ünv. / Düzce Ünv. /Gedik Ünv./ Ardahan Ünv. /Kafkas Ünv. /ELT Yurtdışı Danışmanlık /Pirireis Ünv. /İTÜ KKTC /Namık Kemal Ünv. /Doğu Akdeniz Ünv. /Süleyman Şah Ünv. /Kocaeli Ünv.  olmak üzere 36 üniversite katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.