3.LİG TARAFTAR GÖRECEK

3.LİG TARAFTAR GÖRECEK

5 yıllık Bölgesel Amatör lig macerasına 2017-2018 sezonunda son veren Gebzespor, tek yürek olmanın karşılığını profesyonel lige çıkarak aldı.

Bu başarıda kuşkusuz doğru tercihler yapan yönetim başta olmak üzere, müthiş bir özveri gösteren takımın emeği çok fazlaydı. Futbolda saha içinde gösterilen özveri kadar saha dışındaki 12.adam desteği artık maçların skoruna direk etki ediyor.

Bir grup vardı ve hiç eksik olmadı… Eskiçarşı taraftar topluluğu…

Onlar kulüpte suların akmadığı sahipsiz dönemlerde futbolculara evlerinden yemek yapıp getirdiler. Kulüp kapatılsın, herkes işine baksın denildiği dönemlerde ‘dik durup’ yok oluşun önüne geçtiler ve armayı hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bu şampiyonluk onlar için daha anlamlı, karşılık beklemeden ortaya konulan bir mücadelenin dirilişine şahit oldular. Büyük bir gurur yaşadılar. Geride bıraktığımız sezonda öyle tribünler yaptılar ki rakipler bile ‘şampiyonluğu Gebzespor hak ediyor’ dediler.

 Eskişehir’de gelen şampiyonluk sevinç gözyaşlarıyla bütünleşti. Gebze’nin neferleri, Eskiçarşı taraftarlar topluluğu 10 bine yakın taraftarıyla Gebzespor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkese bir kez daha gösterdi. Bekle 3.lig Gebzespor ve yıkılmaz kalesi Eskiçarşı taraftarlar topluluğu geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.