“3-5 park yaparak hizmet olmaz”

“3-5 park yaparak hizmet olmaz”

  AKP Gebze Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan aday adayı Mehmet Külte, dün düzenlediği basın toplantısında Gebze’ye hizmete talip olduğunu...

 

 

AKP Gebze Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan aday adayı Mehmet Külte, dün düzenlediği basın toplantısında Gebze’ye hizmete talip olduğunu belirtti. 2,5 yıl Gebze Belediye başkan yardımcılığı da yapan Mehmet Külte, ‘3-5 park yapmakla Gebze’ye hizmet yapılmaz’ diyerek çarpıcı bir eleştiride bulundu.

1977 yılından bu yana Gebze’de yaşadıklarını ifade eden Külte, “Çocuklarım ve torunum burada doğdu, bundan sonra da burada yaşayacağız. Hepimiz Gebzeliyiz. Ben Gebze’yi iyi tanıyorum, sorunlarını biliyorum. Gebze’ye hizmet aşkıyla doluyum” dedi. Bugüne kadar Gebze’ye hizmet eden herkese teşekkür eden Külte, Gebze’ye hak ettiği değeri kazandırmak istediğini ifade etti.

GEBZE CAZİBE MERKEZİ OLMALI

 

Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek projelere ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Mehmet Külte, “Gebze çok hızlı büyüyor. Her yıl 15 bin nüfusumuz artıyor. 10 yıl sonrasının planlarını yapmalıyız. Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek projeler gerçekleştirmeliyiz. Örneğin dünyaca ünlü Osman Hamdi Bey’in müzesi Gebze’de, Fatih Sultan Mehmet Gebze’de vefat etti ama ne yazık ki Gebzeliler bile bilmiyor. Bu değerleri işleyemedik bugüne kadar. Ayrıca fuar projeleri ve sosyal-kültürel alanlar oluşturmak suretiyle Gebze’deki gelir seviyesi yüksek grubu da burada kalmasını sağlamalıyız. Böylece Gebze’de kentsel dönüşüm kendiliğinden gelir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.