23 Nisan’da 2 farklı tören

23 Nisan’da 2 farklı tören

  **23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Gebze’de resmi tören ve CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı...

 

 

**23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Gebze’de resmi tören ve CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı ile Gebze’deki STK temsilcilerinin katıldığı alternatif bir tören gerçekleştirildi.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98.yıl kutlamaları dün Gebze’de de gerçekleştirildi. Kutlama törenlerinin ilki Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni idi.  Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma törenine Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı. Buradaki çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

ALTERNATİF TÖRENE YOĞUN KATILIM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98.yıl kutlamalarında resmi töreninin dışında CHP Gebze İlçe Örgütü ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı ile Gebze’deki STK temsilcileri alternatif bir kutlama programı gerçekleştirdiler. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Eğitim-İş, Kocaeli 2 No'lu Şube Başkanı Bülent Metin, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.