23 Nisan mehter gösterisiyle kutlandı

23 Nisan mehter gösterisiyle kutlandı

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98.yıl kutlamaları vesilesiyle Gebze’de gerçekleştirilen kutlamalarda anasınıfı öğrencilerinden...

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98.yıl kutlamaları vesilesiyle Gebze’de gerçekleştirilen kutlamalarda anasınıfı öğrencilerinden oluşturulan mehter gösterisi yapıldı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle dün ilk tören Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma törenine Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

KUTLAMA PROGRAMI KAPALI SPORDA

Törende ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelengi Atatürk Anıtına sunuldu. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla program son buldu. Çelenk sunma töreninin kutlama programı Gebze Kapalı Salonu’nda yapıldı. Gebze Kapalı Spor Salonu’ndaki kutlama törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze İlçe Milli Eğitim Şener Doğan, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile değişik okullardan gelene öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

MEHTER GÖSTERİSİ YAPILDI

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama programında Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, “Geleceğimizin emaneti olan çocuklarımız ve Türkiye cumhuriyetinin temellerinin atıldığı 23 Nisan’ı kutluyoruz. Çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılâpları çerçevesinde yetiştirmeliyiz.” dedi. Şener Doğan’ın konuşmasından sonra ilk olarak Gebze Kroman Çelik İlkokulu Artvin Yöresi Halk Oyunu gösterisi ve ardından Anasınıfı Mehter Gösterisi yapıldı. Gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle okullar arası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

 

Haber. Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.