2020 Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası hazırlıkları sürüyor

2020 Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası hazırlıkları sürüyor

2020 yılında Kocaeli ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası hazırlıklarına devam ediliyor

KOCAELİ KUPASI YARIŞMASI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen çalışmalarda önemli aşama kaydedildi. Uluslararası Oryantiring Federasyonunun (IOF) 5 Temmuz 2017 tarihinde yaptığı toplantıda organizasyonu Türkiye’ye verilen etkinlik Kocaeli’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilecek ve 800’ü milli olmak üzere 2.500 sporcunun yarışacağı etkinlik kapsamında bir de uluslararası Kocaeli Kupası yarışması düzenlenecek.

ORGANİZASYONDA YÖRÜK TEMASI

26 Haziran ile 4 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenecek yarışmaya hazırlık sürecinde 2019 yılı Ağustos ve Ekim ayları ile 2020 yılı Mart ayında resmi antrenman kampları da gerçekleştirilecek. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen lansman toplantısına MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, İl Temsilcisi Ali Günal Erdem, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Cihat Acar, İl Tertip Komitesi Genel Sekreteri A. Hikmet Kanca ve Gebze Yörük Türkmen Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği temsilcileri katıldı. Orta mesafe eleme ve finali, uzun mesafe ile takım yarışmalarının gerçekleştirileceği ve Yörük yerleşimlerinin bulunduğu Gebze ilçesi kuzey bölgesindeki etapların bir bölümü Yörük teması ile gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.