2018’in Son Meclisi Gerçekleşti

2018’in Son Meclisi Gerçekleşti

Dilovası Belediyesi 2018 yılının son meclisi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşti.

2-218.jpg

10 gündem maddesinin yer aldığı Aralık ayı meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, meclis öncesi gündeme dair yaptığı konuşmasında öncelikli olarak geçtiğimiz hafta Dilovası sınırında bulunan Kuzey Otoyolu bağlantısında yaşanan elim kazada hayatlarını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dilerken ayrıca 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle tüm engellilerin engelliler gününü kutlayıp en büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirtti.

 Başkan Toltar yaptığı konuşmada, “Yaklaşık beş yıldır halkımızın taleplerini yerine getirmek için çalıştık. Dediğim gibi eksikliklerimiz hatalarımız olmuştur. Bu süreç içerisinde belediye gelirlerimizin ciddi oranda düşmesi, altı önemli seçim süreci yaşamış olmamız ve bir hain darbe girişimine maruz kalmamızda ciddi oranda bizleri hizmet noktasında sekteye uğratsa da elimizden geldiğince halkımızın refahı için çalışmaya gayret gösterdik.”dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ OYLANDI

 

Gündeme dair konuşmasının ardından 10 maddelik meclis oturumunu başlatan Başkan Toltar, gündem maddelerinin tek tek okunmasının ardından oylamaya sunuldu. Oy birliği ile geçen maddeler içerisinde 2018 yılı meclis bütçe aktarılması talebi de oy birliği ile kabul edildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.