2018 yaz sezonuna hazır

2018 yaz sezonuna hazır

**Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonu hazırlıklarını tamamlayarak üye, kamu personeli ve tüm vatandaşlara kusursuz hizmet vermeye devam ediyor.Gebze Muallimköy...

**Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonu hazırlıklarını tamamlayarak üye, kamu personeli ve tüm vatandaşlara kusursuz hizmet vermeye devam ediyor.

Gebze Muallimköy Mahallesi’nde 2005 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Yaz sezonun yaklaşmasıyla birlikte Gebze’nin en gözde ve en güzel mekânlarından olan Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonu hazırlıklarını tamamlayarak üyelerine, kamu personeli ve tüm vatandaşlara kusursuz hizmet vermeye hazırlanıyor. Şehrin gürültüsünden ve trafiğinden uzakta olup, sakin ve huzurlu anlar geçirmek isteyenlerin gözde mekânlarından olan Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonunu dolu dolu geçirmek için tüm hazırlıklarını bitirdi.

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞININ LEZZETLERİ

Gebze Öğretmenevi 2018 yaz sezonunda okulların yılsonu etkinlikleri, iftar yemekleri, düğün, nişan ve kına gibi özel etkinlikler, eğitim, toplantı ve eğlence amaçlı özel grup kahvaltı ve yemekleri, konaklama vb. alanlarda hizmet veriyor. Sadece üyelerine değil tüm vatandaşlara hizmet veren Gebze Öğretmenevi’nin fiyatları ise oldukça uygun. Toplu yemeklerde özel indirimlerin yapıldığı Gebze Öğretmenevi’nde Türk ve dünya mutfağının tüm lezzetlerini de tadabilirsiniz. Gebze Öğretmenevi’nde şimdiden etkinlik yapmak isteyenler şimdiden randevu alarak rezervasyon yaptırabilirler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.