2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirildi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirildi

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan okul idarecileri ile bir araya gelerek, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılını değerlendirmesinde bulundu.

degerlendirme-(2).jpeg

Geride kalan 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının değerlendirmesi Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öncülüğünde Yücel Boru Fen Lisesi’nde yapıldı. İlçe Şube Müdürü Celil Demirci ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda geçmiş dönemde var olan eksiklikler konuşuldu. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı, Valimiz Hüseyin Aksoy tarafından koordine edilen okuma-yazma seferberliğini başlatmıştık. Okuma-yazma seferberliği büyük bir başarı ile tamamlandı

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönemi Gebze’de oldukça verimli geçti. Seneyi her anlamda başarılı bir şekilde kapattık. Siz değerli müdürlerimizi eğitim-öğretim faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde yürütmek için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederim.” dedi. Toplantıda ayrıca okul müdürlerinden gelen istek ve öneriler dinlenirken, okul öncesi eğitimde okullaşmanın arttırılması, eğitim niteliğinin arttırılması, güvenli okul, sağlıklı okul ve beslenme dostu okul projeleri için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.