2.KÜMEDE ŞAMPİYONLUK MAÇI

2.KÜMEDE ŞAMPİYONLUK MAÇI

 2. Küme H Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Kale Bayramoğlu ve Çayırova Menderes Gençlikspor pazar günü kozlarını paylaşacak.İlk...

 

2. Küme H Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Kale Bayramoğlu ve Çayırova Menderes Gençlikspor pazar günü kozlarını paylaşacak.

İlk maçı kazanan Bayramoğlu’na 1 puan yeterken, Çayırova temsilcisinin ise mutlak galip gelmesi gerekiyor. Nenehatun Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı BAL hakemi Tolga Güldibi yönetecek. Darıca Kale Bayramoğlu mu, Çayırova Menderes mi? Bu sorunun cevabı Pazar günü Darıca Nenehatun Stadı’nda saat 17.45’de yanıt bulacak. Geçen hafta sürpriz şekilde mağlup olan iki takım da hırs küpü ve bu maçı iple çekiyor. İlk maçı 2-1 kazanan Darıca Kale Bayramoğluspor,pazar günkü sınav öncesi avantajı elinde tutuyor. Alınacak 1 puan dahi kırmızı-mavili takımın işine gelecek, belki de bu maç sonrası Hakan Karzaoğlu’nun öğrencileri şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan edecek. Çayırova Menderes Gençlikspor cephesinde de tek hedef mutlak 3 puan. Sahasında rakibine kaybeden kırmızı-beyazlıların şampiyonluk yolunda ipleri eline alması için rövanşı iki farklı skorla kazanması gerekiyor. Kritik karşılaşmada BAL Ligi’nin başarılı hakemi Tolga Güldibi düdük çalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.