2. Küme Play-Off’u bekliyoruz!

2. Küme Play-Off’u bekliyoruz!

1. Küme’ye terfi edecek son iki takımın belirleneceği 2. Küme Play-Off’ta heyecan kapıda. İlk maçlar cumartesi günü oynanacak. Play-Off’a kalan 16 takımın da ortak hedefi 1. Küme’ye çıkmak. Ancak 2 takım mutlu sona ulaşacak.

1. Küme’ye son 2 bilet aranıyor. 2. Küme Play-Off maçlarında belirlenecek olan bu iki takımın kimler olacağı merak ediliyor. Futbol İl Temsilciliği, eleme sistemine göre planladığı müsabakaların cumartesi ve Pazar günü oynanacağını açıklandı. Buna göre ilk etapta 16 takım karşı karşıya gelecek ve ilk tur sonunda bu sayı 8’e düşecek. 2. Tur maçları da yine eleme sistemine göre oynandıktan sonra 4 takım finale kalacak. Final maçlarını kazanan 2 takım da önümüzdeki sezon 1.Küme’de mücadele etmeye hak kazanacak.

BİZİMKİLER İDDİALI
Ligin Gebze ayağında Play-Off’a kalan temsilcilerimiz iddialı. Buna göre cumartesi günü maçını oynayacak takımlarımız arasında bir tek Tavşanlıspor var. Körfez Atılımspor ile Hereke Erkin Akkaş Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan mavi-beyazlı ekip ilk turu geçip, hedefine yaklaşmak amacında.  Darıca Kale Bayramoğluspor, Darıcaspor ve Beylikbağı Karadeniz’in ise maçları Pazar günü. Bu çerçevede Darıca Kale Bayramoğluspor, Halıdere ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda 17.45’de, Darıcaspor, Kocaeli Körfez ile Hereke Stadı’nda 17.00’de, Beylikbağı Karadeniz ise Ulaşlıspor’la Vinsan Suni Çim Stadı’nda saat 17.00’de karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.