197 farklı branşta 1124  kurs

197 farklı branşta 1124  kurs

Heryerde Herkes İçin Eğitim sloganıyla yola çıkan  Gebze Halk Eğitimi Merkezi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında 197 farklı branşta  1124 ...

Heryerde Herkes İçin Eğitim sloganıyla yola çıkan  Gebze Halk Eğitimi Merkezi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında 197 farklı branşta  1124  kurs grubuyla  23.482 kursiyere sertifika kazandırmıştır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı öncelikle  öğretmen ve usta öğreticilerin tamamı Oryantasyon eğitiminden geçirilerek yeni döneme hazırlandı. Yeni dönemde İşkur Müdürlüğü,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Gebze Belediyesi, Gençlik Spor Müdürlüğü,Kapalı Cezaevi, Gebze Teknik Üniversitesi ile işbirliğinde olan kurslar devam etmekte.

   Gebze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü; merkez bina dışında Gençlik Merkezi’nde, Sivil Toplum Merkezi’nde,Kapalı Spor Salonu’unda, Gesmek ve  KOMEK Kurs Merkezleri’nde,  Sultanorhan  Anaokulu’nda, tüm okullarda, köylerde , derneklerde açılan   kurslar Gebze halkına hizmet vermeye  devam etmekte.

      Okuma-yazma kursları, mesleki ve teknik kurslar, üniversiteye hazırlık kursları, özel eğitim kursları, çeşitli  dallarda spor kurslarına veya herhangi bir alanda kurs almak isteyen tüm vatandaşların başvuruları beklenmektedir. Başvuru formu ile açılmış ve açılabilecek  olan kurslar  http://gebzehem.meb.k12.tr    adresinden alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.