19 firmaya ödül

19 firmaya ödül

 ** Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması...

 

** Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen ‘Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nun ödül töreni gerçekleştirildi.

 

 

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen ‘Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’nun ödül töreni gerçekleştirildi.  

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli'nin önemli bir sanayi şehri olduğunu belirterek, sanayi kuruluşlarının performans değerlendirmesi yapılarak belirli alanlarda gösterdikleri gayretlerin ödülle taçlandırılmasının üreticileri cesaretlendirdiğini söyledi.

TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar da yaşanan her sıkıntıya rağmen işine dört elle sarılmış, hem ayakta kalıp hem de işini geliştirmiş firmaların bulunmasının ülke açısından çok önemli bir şans olduğunu ifade etti.

10’NCU KEZ DÜZENLENDİ

 Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise bu yıl organizasyonun 10'uncusunu düzenlediklerini belirterek, organizasyona katılan firmaları verimlilik, istihdam, yenilikçilik ve markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, çalışanları geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi ile topluma katkı ve çevre kategorilerinde değerlendirildiğini anlattı.

Konuşmaların ardından organizasyonda dereceye giren 19 firmanın temsilcilerine ödülleri protokol mensuplarınca verildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.