1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacağız

1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacağız

   ** Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Gebze Sendikalar Birliği olarak 1 Mayıs’ı...

 

 

 

** Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Gebze Sendikalar Birliği olarak 1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacaklarını açıkladı. 

 

 

Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlamak için geçtiğimiz günlerde bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Süleyman Akyüz, “Gebze Sendikalar Birliği’ne bağlı sendikalar ve bazı meslek oda başkanları ile sendikamızda bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya DİSK’e bağlı sendika başkanları katılmadı. Gerçekleştirdiğimiz toplantının neticesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlama yönünde karar aldık.

KENT MEYDANI’NDA KUTLAYACAĞIZ

Bilindiği gibi Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Adana’da, Türk-İş Hatay’da, Memur-Sen Kocaeli’nde, DİSK ise Maltepe’de kutlayacak. Gebze Sendikalar Birliği olarak bizler ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlayacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlamak için gerekli hazırlıklarımıza başladık. Gerekli izinlerin alınması için ilk olarak Gebze Kaymakamımız ve ardından ilçe emniyet müdürümüz ile görüşeceğiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Gebze Kent Meydanı’nda kutlamalar yapacağız. Eski Trafo Meydanı’nda toplanıp Kent Meydanı’na kadar yürüyüş yapacağız.” dedi.

 

Haber. Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.