1 Mayıs’ı Gebze’de coşkuyla kutlayacağız

1 Mayıs’ı Gebze’de coşkuyla kutlayacağız

Petrol-İş Gebze Şube Başkanı ve Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü Süleyman Akyüz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’ye yakışır bir biçimde, coşkuyla ve yoğun bir katılımla gerçekleştireceklerini belirtti.

Gebze Sendikalar Birliği tarafından Gebze’de kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için tüm hazırlıklar devam ediyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ile ilgili olarak önceki gün Gebze Sendikalar Birliği’ne bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri, CHP, HDP, SP, Emek Partisi ve TMMOB, Toplumcu Kurtuluş Partisi ile Birleşik Haziran, Gençlik Muhalefeti, İlerici Gençler Derneği, Emekliler Derneği, Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu, Darıca Emekçi Kültür Derneği temsilcileri bir araya gelerek son hazırlıklarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

e.jpg

COŞKULU BİR BİÇİMDE KUTLAYACAĞIZ

Petrol-İş Sendikası Gebze şubesi binasında gerçekleşen toplantıda Petrol-İş Gebze Şube Başkanı ve Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü Süleyman Akyüz bir konuşma yaparak, “Gebze Sendikalar Birliği’nin öncülüğünde olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlamak istiyoruz. Israrla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de devamlı olarak kutlamak istiyoruz. Emek yoğun bir kutlama yaşanıyor. Gebze’deki bu birlikteliği keşke her yerde sağlansa. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl daha da güzel ve coşkulu bir biçimde kutlamak istiyoruz.

GEREKLİ İZİNLER ALINDI

Konfederasyonlar neredeyse bin km birbirinden uzakta kutluyorlar. Emekçilerin bir arada olmasını istiyoruz. Gebze’de herkesin takdirle karşılayacağı kutlama yapmak için gerekli tüm izinleri aldık. Kutlamalar için emniyetten gerekli izinleri aldık. Tüm sorumluluk bizlerde. Daha güzel ve düzgün bir şekilde yürüyeceğiz. Toplanma yerimiz Gebze Cuma Pazarı’nın sonu olan eski Trafo Meydanı olarak bilinen yer olacak. Hangi sendikaların nerede toplanacağı ile ilgili olarak yerlerini belirledik.” dedi.

Haber. Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.